Karsan V1'e 3 ödül

New York taksi ihalesine de katılan V1 modeline 2011 Stevie International Business Awards'dan 3 ayrı ödül verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Karsan, New York Taksi ihalesi için sıfırdan geliştirdiği ve finale kaldığı V1 modeli ile 2011 Stevie International Business Awards'da (Uluslararası İş Ödülleri) üç ayrı kategoride onur ödülüne layık görüldü.

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Karsan, geçen mayıs ayında, New York Taksi İhalesi ile ilk adımlarını attığı V1 iletişim planı kapsamında Stevie Ödüllerine "Yılın Otomotiv Şirketi Yöneticisi", "Yılın Otomotiv Şirketi" ve "Marka Yönetimi" kategorilerinde başvuruda bulundu.

Karsan, her üç kategoride de onur ödülüne değer görüldü.

Dünyanın farklı ülkelerindeki şirketlerin "Yılın Şirketi", "En İyi Yeni Ürün", "Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı", "Yılın Yöneticisi" gibi kategorilerde yarışmak için başvuruda bulunduğu Stevie International Business Awards, iş sektörlerindeki başarılı performansları ödüllendiriyor. Toplam 40 ülkeden gönderilen 3 binden fazla başvuru arasından onur ödülü sahipleri farklı ülkelerdeki 200'e yakın profesyonel tarafından iki aşamalı bir sistem ile değerlendirilip seçiliyor.

Karsan Üst Yöneticisi (CEO) Murat Selek de yaptığı değerlendirmede, ödülün sadece Karsan değil Türk otomotiv sanayi için de gurur verici bir haber olduğunu kaydetti.

Yunanca "taçlandırılmış" anlamına gelen Stevie adıyla anılan ödüller, 11 Ekim 2011'de Abu Dabi'deki gala töreninde sahiplerine takdim edilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir