Kaynak: Asırlık kulübümüze yazık ederler

Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan ihraç edilmemesini eleştiren Başbakan Yardımcısı Kaynak, 'Asırlık kulübümüze yazık ederler' dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmemesine tepki gösterdi. 

"Galatasaray'ın tartışılacak bir karara imza atması asla kabullenilemez" diyen Kaynak, "Orada üyelikten ihraç edilmesine karar verilenler var. Onların FETÖ ile olan bağlantısı Hakan Şükür kadar asla değil" diye konuştu. 

'Diğerlerine yazık etmişler'

Kaynak şunları söyledi, "Hakan Şükür, o camianın, o hareketin sembol isimlerinden biri olmuştur. Eğer Hakan Şükür'ün ihracını uygun görmemişlerse diğerlerine yazık etmişler. Galatasaray, milletimizin her kesimini, her siyasi rengi derinden yaralayan ve hala travmasını atlatmaya çalıştığımız 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorsa Galatasaray'a yazık ederler, asırlık kulübümüze yazık ederler."

Galatasaray genel kurulunda yapılan oylama ile, FETÖ/PDY ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen üyeler Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, Şahabettin Harput, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli ihraç edilmiş ancak Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi oy çokluğuyla reddedilmişti.