Kılıç: Madrid Galatasaray'dan korksun

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
ADANA - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Real Madrid-Galatasaray maçıyla ilgili olarak, "Galatasaray rakibinden değil rakibi Galatasaray'dan korksun. İnşallah Madrid'den, benim içime galibiyet olarak doğan, iyi bir sonuçla dönecekler" dedi.
 
Kılıç, Adana Havalimanı'nda, gazetecilerin bu akşam oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçını hatırlatması üzerine, içindeki sesin Galatasaray'ın Real Madrid'i yenerek İstanbul'a avantajlı döneceğini yönünde olduğunu belirtti.
İçindeki sesin tecelli etmesini dileyen Kılıç, Galatasaray'ın çok kaliteli ve iyi oyunculara sahip olduğunu söyledi.
Fatih Terim'in Türk futbolunda yurt dışı deneyimi olan çok önemli bir isim olduğunu vurgulayan Kılıç, "Galatasaray rakibinden değil rakibi Galatasaray'dan korksun. İnşallah Madrid'den, benim içime galibiyet olarak doğan, iyi bir sonuçla dönecekler" diye konuştu.
Her iki takımın 3 Nisan 2001'de de karşılaştığının hatırlatılması üzerine Kılıç, Galatasaray'ın o tarihte de galip geldiğini, tarihin bugün de tekerrür edebileceğini söyledi.
Kılıç, Türk futbolunun yeniden toparlanmak adına bu tür başarılara ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Milli takımlarda yeni bir ruh ve heyecanın yeniden hayata geçirilmesi anlamında böyle başarıya ihtiyaç var" dedi.
Kılıç, çeşitli programlara katılmak üzere kara yoluyla Mersin'e hareket etti.