Kılıçdaroğlu, Berberoğlu'nu ziyaret edecek

CHP lideri Kılıçdaroğlu, pazartesi günü milletvekili Berberoğlu'nu tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi'nde ziyaret edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adalet yürüyüşünün 24. gününde Kartal'da mola verdi.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, bugün Dragos'taki konaklama yerine ulaşacaklarını, yarın yürüyüşün finali olan "Büyük Adalet Mitingi"ni Maltepe'de yapacaklarını söyledi.

Alanda hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Bingöl, şunları kaydetti:

"Yarın 13.00'ten itibaren alana vatandaşlarımız girmeye başlayacaklar, 17.30 civarında ise sayın genel başkanımız tek başına elinde adalet döviziyle birlikte bir yürüyüş gerçekleştirecek."

Miting sonlandıktan sonra ara vermeden parti çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Bingöl, mitinge katılacak 81 il başkanıyla pazartesi günü il başkanları toplantısını gerçekleştireceklerini dile getirdi.

CHP liderinin tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu'nu ziyaret edeceğini de belirten Bingöl, "Pazartesi günü genel başkanımız, değerli arkadaşımız Enis Berberoğlu'nu tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi'nde ziyaret edecek. Bununla ilgili gerekli girişimlerde de bulunuldu, sanırım sabah saatlerinden önce Berberoğlu'nun ziyareti yapılacak, ardından da il başkanları toplantısını gerçekleştireceğiz." diye konuştu.