Koç Holding'e uluslararası ödül

"Meslek Lisesi Memleket Meselesi (MLMM) Projesi", Avrupa'da "Yılın İkinci En İyi Sosyal Sorumluluk Programı" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Koç Holdingin "Meslek Lisesi Memleket Meselesi (MLMM) Projesi", Avrupa'da "Yılın İkinci En İyi Sosyal Sorumluluk Programı" seçildi.

Yapılan açıklamaya göre, Koç Holdingin mesleki eğitime destek olma hedefi çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle 2006 yılından bu yana yürüttüğü mesleki-teknik eğitimin önemi konusunda toplumun her kesiminde farkındalık yaratmayı hedefleyen proje, ABD merkezli Stevie Awards kapsamında Avrupa'da "Yılın Sosyal Sorumluluk Programı" ödülünde ikinci oldu.

Dünya çapındaki şirketlerin ve organizasyonların çalışanlarıyla birlikte hayat verdikleri başarılı projeleri ödüllendiren Stevie Awards, 2003 yılından bu yana düzenlediği "The International Business Awards" ile global dünyadaki başarılı iş uygulamalarını cesaretlendirmeyi hedefliyor.

Aralarında ABD'li The Trump Organization Başkanı Donald Trump, İngiliz Telecity Group CEO'su Michael Tobin, Avustralyalı SEMA Group CEO'su Alexander van der Laan gibi iş dünyasının önemli isimlerinin bulunduğu jüri tarafından ödüle layık görülen Koç Holding, ödülünü, bu yıl 27 Eylül'de İstanbul'da yapılacak törende alacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir