Kredide 'Halk' günü

Halkbank, kuruluşunun 73. yıl dönümünde Halk Günü Kredisi adında kampanya başlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Halkbank, kuruluşunun 73. yıl dönümü dolayısıyla müşterilerine Halk Günü Kredisini sunduğunu duyurdu.

Halkbank'tan yapılan açıklamada, kampanya kapsamında tüketici kredisi aylık faiz oranının 5 bin lira için 1–12 ay arası vadede yüzde 0,73, 13–24 ay arası vadede yüzde 0,89 olarak belirlendiği belirtildi.

Masrafsız kullandırılan 10 bin liralık tüketici kredisine 1-24 ay arası vadede yüzde 1,05, 25–60 ay arası vadede yüzde 1,07 aylık faiz oranı uygulanan kampanya kapsamında konut kredisinin aylık faiz oranının 36 ay vadede yüzde 0,83, konut transfer kredisinin aylık faiz oranının 60 ay vadede yüzde 0,87'den başladığı kaydedildi. Kredi kampanyasının 3 Haziran 2011 tarihine kadar süreceği bildirildi.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Halk Günü Kredisinin Halkbank'ın 5 yıllık geleneği olduğunun altını çizerek, şunları ifade etti:

"Bankamızın 73. kuruluş yıl dönümünde, bugünlere gelmemizde bize destek veren Türk halkına, avantajlı kredi imkanı sağlayarak onlara olan borcumuzu bir nebze olsun ödemek istedik. Piyasa ortalamasına göre düşük bir faiz oranıyla hizmete sunduğumuz Halk Günü Kredisi'ni, sigorta ve check-up hediyesiyle daha cazip hale getirerek Halkbank farkını ortaya koymayı amaçladık. Kuruluş yıl dönümümüze özel bu kampanyayla hem Türk halkının bireysel ihtiyaçlarına çözüm oluşturacağımıza hem de müşteri portföyümüze önemli katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Halk Günü Kredisi geleneğini daha uzun yıllar sürdürmeyi planlıyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir