Kuklalar, Forum İstanbul ve Marmara Forum'da hayat buldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL -  İngiltere, Hollanda ve Meksika'dan gelen seçkin grupların sergilediği gösterilerin başkahramanı olan kuklalar, 11 Mayıs'ta Forum İstanbul, 12 Mayıs'ta ise Marmara Forum ziyaretçileriyle buluştu.

Dünyanın en seçkin kukla gösteri gruplarını İstanbul'da buluşturan ve bu yıl 8-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 16. Uluslararası Kukla Festivali kapsamında Hollanda'dan Meksika'ya, İngiltere'den Yunanistan'a kadar 15 farklı ülkeden gelen kukla sanatçıları, toplam 30 farklı gösteriyle İstanbulluların karşısına çıktı.
Kuklalara; İstanbul'un en büyük iki alışveriş ve yaşam merkezi olan Forum İstanbul 11 Mayıs Cumartesi, Marmara Forum ise 12 Mayıs Pazar günü ev sahipliği yaptı. Kukla sanatçıları en beğenilen gösterilerini, bir kez de Marmara Forum ve Forum İstanbul ziyaretçileri için sergiledi.
Meksikalı ekibin ‘Kathpuli' adını taşıyan geleneksel Hint İpli Kukla Gösterisi, İngiliz sanatçıların ‘İpli Böcek Kukla Gösterisi' ve Hollandalı grubun pantomim ve kukla şovu harmanladıkları ‘Mask, Kukla ve Pantomim' isimli gösterileri her iki alışveriş merkezinin ziyaretçilerine unutulmaz birer gün yaşattı.