Kullanıcı deneyimi anında sosyal medyaya girecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Paylaşım Teknolojileri A.Ş tarafından Ağustos ayında hayata geçirilen ShareBugg, gün içerisinde yaşanan deneyimleri sosyal medyada paylaşmayı anlık hale getirdi.

Kurucuları tarafından hem tüketicilerin hem de markaların kazanç elde etmesini amaçlayan bir teknoloji üretmek üzere yaratılan ShareBugg; kişilerin yaptığı alışverişten yediği yemeklere, gezdiği müzelerden gittiği tatillere kadar Facebook üzerinden arkadaşları ile o deneyimi yaşadığı anda iletmesini sağlayan, indirimler ve hediyeler kazandıran bir mobil paylaşım uygulaması.

Uygulama açıldıktan sonra tüm işlem üç adımda gerçekleşiyor. İlk adımda paylaşmak istediğiniz ürünü ShareBugg otomatik olarak tanıyor. İkinci adımda ürünün kaliteli bir fotoğrafını, farklılığını içeren özelliklerini kullanıcının izniyle Facebook sayfasında yayınlayıp kişinin arkadaşlarıyla anında paylaşmasını sağlıyor. Bu işlem sonrasında kullanıcı ShareBugg ekranına gelen mobil kod ile kasada, satış noktasında veya internette kendisine özel indirim, avantaj ve ayrıcalıklardan anında yararlanıp alışveriş yapabiliyor.
sharebugg1.2.png

 

[PAGE]



sharebugg1.1.png

[PAGE]

sharebugg1.png

[PAGE]

sharebugg1.3.png

Şimdilik sadece Apple AppStore’dan indirilebilen ShareBugg, Eylül ayında Android market’te de yerine alacak. İlk etapta Facebook entegrasyonuyla çalışan uygulama, kısa bir süre sonra Twitter’a da entegre edilerek kullanıcıların farklı sosyal medya kanallarında aktif hale gelecek.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir