Kuveyt Türk, 'Altın Köşe' ürününü Dubai'de tanıttı

Kuveyt Türk'ün Dubai'de tanıttığı yeni ürün, banka müşterilerinin 7 gün 24 saat altın temin etmesine olanak sağlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kuveyt Türk Katılım Bankası, "Altın Köşe" ürününü Dubai'de gerçekleşen organizasyonla ulusal ve uluslararası kamuoyuna tanıttı.

Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ve dünyada gün geçtikçe önem kazanan altınla ilgili her ay yeni bir ürün çıkaran Banka, Altın Köşe ürününü müşterilerine sundu. Dubai'de gerçekleşen GITEX Fuarı'nda gerçekleştirilen toplantıda bir sunum yapan Kuveyt Türk Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü Mustafa Dereci, altın ile ilgili çok geniş bir ürün segmentleri olduğunu belirtti.

Dereci, "Bu sıralar yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasını çok önemsiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. En yeni ürün olarak, yakında hizmete girecek olan Altın Köşe bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Bu teknoloji sayesinde müşterilerinin hafta sonları ve 7 gün 24 saat fiziki olarak altın temin edebileceğini vurgulayan Dereci, "Bu yeni hizmet, Türkiye'de hiçbir bankada ve kuyumcuda bulunmuyor. Yakında hizmete girecek olan Altın Köşe ürünümüzü ilk olarak nikah salonları, alışveriş merkezi gibi mekanlara yerleştirerek, altın satışı gerçekleştirebileceğiz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir