Kuveyt'ten İstanbul'a direkt uçuşlar başladı

Ara verilen Kuveyt-İstanbul seferleri bugün itibariyle yeniden başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kuveyt Havayolları, ara verdiği Kuveyt-İstanbul direkt seferlerine yeniden başladı.

Seferlerin yeniden başlaması dolayısıyla, Atatürk Havalimanı'nda tören düzenlendi. TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ve Kuveyt Havayolları Üst Yöneticisi (CEO) Hamad A. Latif Al-Falah'ın katıldığı törende, yolculara çiçek ve lokum ikram edildi.

TAV İstanbul Genel Müdürü Ünlü, törende şunları söyledi:

"Kuveyt, tarihsel bağlarımızın olduğu, bugün de hem ekonomik hem de kültürel ilişkilerimizin gelişerek sürdüğü önemli bir ülke. Dolayısıyla Kuveyt Havayollarının havalimanımıza başlattığı direkt seferlerden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı, sunduğu hızlı ve kaliteli hizmetle, küresel bir hub olmaya doğru ilerliyor. Yoğun trafiğin olduğu günlerde ortalama 900 uçuş ve 90 bin yolcu, havalimanımızdan geçiyor. Yolcularımızı, büyüyen Türkiye'nin modern yüzüyle karşılıyoruz."

Kuveyt Havayolları CEO'su Hamad A. Latif Al-Falah da "İstanbul Atatürk Havalimanı'na 2005'ten bu yana gerçekleştirdiğimiz ilk direkt seferler, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine büyük bir katkı sunacak. Sunduğumuz ekonomik ve kaliteli alternatiflerle Türkleri, Kuveyt'i, Kuveytlileri de Türkiye'yi daha fazla keşfetmeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Arap Yarımadası'nın en büyük ekonomilerinden olan Kuveyt ile İstanbul arasında karşılıklı olarak haftada üç gün sefer yapılacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir