Lafarge Dalsan'dan yeni alçı levha

Şirket, Asma tavan, bölme duvarda kullanılabilecek allev beyazı 4x4 dört kenarı pahlı alçı levha üretti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
KOCAELİ - Lafarge Dalsan, Gebze'deki tesislerinde, bütün dünyada patentli allev beyazı 4x4 dört kenarı pahlı alçı levha üretti.
Lafarge Dalsan'dan yapılan yazılı açıklamada, Lafarge Dalsan'ın, ürün çeşitliliği ve sunduğu yeni seçenekler ile bir yeniliğe daha imza attığı belirtildi.
İzsiz birleşim yerleri olan düz bir tavanın inşaat sektöründe çalışan bütün birimlerin ve bireylerin hayali olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Lafarge Dalsan, teknolojik açıdan üstünlüğü ve sektörde yılların verdiği tecrübe ile bütün dünyada patentli müthiş buluş allev beyazı 4x4 dört kenarı pahlı alçı levhayı ileri üretim teknolojisiyle Türkiye'de, gerek mimarisi gerekse teknolojisi ile fark yaratan Gebze Tesislerinde üreterek bir hayali gerçekleştirdi.
Allev beyazı 4x4, inşaat sektörüne pratikliği, izsiz birleşim yerlerini ve düzgün iş teslimini vaat etmektedir. Asma tavan, bölme duvar ve giydirme duvar uygulamalarında rahatlıkla kullanabilecek Allev beyazı 4x4'ün teknik özellikleri allev beyazı ürünümüz ile aynıdır, ancak allev beyazı 4x4 dört kenarı pahlı alçı levha olma özelliği ile ayrılır."
Bu konularda ilginizi çekebilir