Liseli müzisyenler Beşiktaş Müzik Fest'te buluşuyor

Beşiktaş Belediyesi, liseler arası klasik ve caz müzik festivali "Beşiktaş Müzik Fest" etkinliğinin 3'üncüsünü 26 Mart Salı akşamı (yarın) saat 20:00'de Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat'ta düzenliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Beşiktaş Belediyesi bu yıl yabancı okulların öğrencilerini davet ederek uluslararası bir formata soktuğu liselerarası klasik ve caz müzik festivali "Beşiktaş Müzik Fest" etkinliğini 26 Mart Salı akşamı (yarın) saat 20:00'de Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat'ta düzenliyor. Etkinlikle ilgili detaylı bilgiye facebook ve twitter üzerinden ulaşılabiliyor.
Caz ve klasik müzik eğitimi veren Türk ve yabancı liselerin öğrencilerinin katıldığı etkinlikte ilk defa yurtdışından da bir okul konuk olacak. Hollanda Kraliyet Konservatuvarı'nın da aralarında bulunduğu Lise öğrencilerinin en iyi performanslarını sergileyecekleri etkinliğe katılan okullarsa; Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi,Kabataş Erkek Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, Burak Bora Anadolu Lisesi, Prof.Faik Somer Güzel Sanatlar Lisesi, İstek Belde Okulları, Silivri Hasan-SabriyeGümüş Lisesi, Terakki Vakfı Okulları, KC Koninkljik Conservatorium Royal Conservatoıre.
 
Dünyaya yayılıyor
Hollanda Kraliyet Akademisi Konservatuar'ının da katıldığı festival, Türkiye'den çıkıp uluslararası bir platform olma yolunda ilerliyor. Beşiktaş ilçesi okullarından başlayıp İstanbul'a ve ardından tüm dünyaya sıçraması vizyonu ile başlatılan etkinlik, gelecek yıllarda alanında en önemli festival olma yolunda. 
Hollanda'dan gelen öğrenciler festivalin yanı sıra Beşiktaş Belediyesi'nce ağırlanacak ve İstanbul turu kapsamında keyifli günler geçirecekler.