Louis Vuitton, Türkiye'den memnun

Louis Vuitton 'Cadde'deki mağazasını yeniledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Louis Vuitton, İstanbul'da açılan 2. mağazası olan Bağdat Caddesi Suadiye'deki mağazasını yeniledi.

Yeni mağazanın açılışı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Louis Vuitton Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Yves Carcalle, Türkiye'nin çok özel bir ülke olduğunu ifade ederek, İstanbul'un iki yakasında da bulunmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

1996 yılında Türkiye pazarına girdikleri günden beri Türk müşterilerinin kendilerini büyük yakınlıkla karşıladıklarını anlatan Carcelle, uzun zamandan bu yana Suadiye mağazasını yenilemek istediklerini anlattı.

Louis Vuitton gibi İstanbul'un da geleceğe bakarken gelenek ve tarihini simgeleştirdiğini dile getiren Carcalle, "Bağdat Caddesi, modern mimari anlayışıyla yaratıcılık ve inovasyonun özgürce yansıtılabildiği bir bölge niteliği taşıyor. Yeni mağazamızı tasarlarken bu değeri de dikkate aldık. Lüks, ışık ve mekanı bir araya getirerek kendimizi şık bir şekilde ifade etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Yeniledikleri bu mağaza ile bir kez daha Türkiye pazarına bağlılıklarını göstermekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Carcalle, en iyi lokasyonu bulabilmek için uzun bir süre beklediklerini, bütün caddeyi defalarca yürüdüğünü anlattı. Carcalle, bu fırsat karşılarına çıktığında bunu değerlendirdiklerini ve mağazalarını mükemmel bir lokasyona taşıdıklarını söyledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir