Mado'dan 'Mado Fırın' zinciri

Mado Fırın mağazalarının ilki Mart ayında İstanbul'da açılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAHRAMANMARAŞ - Türkiye'nin ünlü dondurma markası Mado, "Mado Fırın" konseptinde yeni bir mağazalar zinciri oluşturuyor.

Mado Üretim Teknolojileri Direktörü Lütfi Bilmen, Mado Bayiler toplantısında yaptığı açıklamada, Mado olarak yeni bir konsept geliştirdiklerini ve bu mağaza zincirine, "Mado Fırın" ismini verdiklerini söyledi.

Bilmen, mağazanın ilkini mart ayında İstanbul'da açacaklarını ve daha sonra da yurt genelinde bu isimle mağazalar açmaya devam edeceklerini söyledi. Bilmen, "Mado Fırın'da yüzlerce çeşit ekmek bulunacak ve kafe mantığı ile faaliyet gösterecek. Türk insanı sıcak yemeğe alışmış ve dokunarak, sıcağı görerek almak ister. Bizim de bu konseptle tezgahta bulunan ürünü pişirerek müşteriye anında sunmak gibi niyetimiz var" dedi.

Mado Fırın'da ayçiçekli, kepekli, çavdarlı, yulaflı, patatesli, ıspanaklı, peynirli, elmalı, kayısılı gibi yüzlerce çeşit ekmek üretimi yapılacak. Büyük olan Mado kafelerin bir köşesinde de bu hizmet verilecek. Mağazalar ilk olarak İstanbul'da Etiler, Kadıköy ve  İstinye'de açılacak.

Mado, Almanya, Bulgaristan, Romanya ve Makedonya'da birer, Azerbaycan'da da iki mağaza açacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir