Mango Gıda, halka arz için gün sayıyor

Şirketin, halka arz işlemleri 13, 14 ve 17 Mayıs 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Mango Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin halka arz işlemlerinin 13, 14 ve 17 Mayıs 2010 tarihlerinde üç gün süreyle Borsa Birincil Piyasası'nda gerçekleştirileceğini bildirdi.

İMKB'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan duyurusunda, Borsa Yönetim Kurulu'nun 29 Nisan 2010 tarihli kararı uyarınca Mango Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin halka arz işlemlerinin 13, 14 ve 17 Mayıs 2010 tarihlerinde üç gün süreyle Borsa Birincil Piyasası'nda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Açıklamada, şirketin sermaye artırımı yoluyla halka arz edilecek 3 milyon 400 bin lira nominal değerli hisse senetlerinin, 1 lira nominal değerli beher hisse için, satışın ilk gününde 3,60 lira fiyat baz alınarak, izleyen günlerde ise bir önceki işlem tarihindeki ağırlıklı ortalama fiyatın yüzde 10 altında ve üstündeki sınırlar içinde kalmak ve 1 liranın altına düşmemek kaydıyla Galata Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satışa sunulacağı belirtildi.

Birincil Piyasa'da satışın devam ettiği süre içerisinde İkincil Piyasa işlemlerine başlanmayacağı vurgulanan açıklamada, Birincil Piyasa satış süresinin sona ermesini veya satışın tamamlanmasını takiben, halka arz satış sonuçları da dikkate alınarak Borsa Yönetim Kurulu'nca verilecek işlem görme kararından sonra şirketin hisse senetlerinin İMKB İkinci Ulusal Pazarı'nda işlem görmeye başlayabileceği ifade edildi.

Şirketin işlem sırasına gönderilecek emirlerde maksimum lot miktarının 500 adet olarak uygulanacağı belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir