Meclis tatile girdi

- TBMM, 7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri nedeniyle bugün çalışmalarını tamamlayarak tatile girdi.TBMM Genel Kurulu'nda bugün İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

- TBMM, 7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri nedeniyle bugün çalışmalarını tamamlayarak tatile girdi.

TBMM Genel Kurulu'nda bugün İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile uluslar arası anlaşmalar görüşüldü. Görüşmeler sırasında milletvekilleri meclisin yeni yasama yılına kadar tatile girecek olması ve seçilememe düşüncesiyle birbirleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'te oturduğu yerden cep telefonu ile Genel Kurul salonundaki milletvekillerinin fotoğraflarını çekti. 3 dönem kuralına takılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ta Genel Kurul salonundaki bakanlar sırasına son kez oturdu. CHP'li milletvekilleri foto muhabirlerine poz verdiği sırada AK Parti sırasına dönerek 'Güle güle, size de güle güle' diye el salladı.

421 KANUN ÇIKTI

Söz alan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “TBMM Genel Kurulunda 24'ncü dönemde 421 kanun çıkartıldı, 3 bin 751 saat çalışma yapıldı, 38 bin yazılı soru cevaplandı. Muhalefet partilerine de eleştiri ve görüşleri ile katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum" dedi.

24 Haziran 2011'de açılan 24 dönem tamamlandı. Söz alan 4 partinin grup başkanvekili teşekkür etti. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Doğan Kubat, TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu'ya başkanlık divanına giderek çiçek verdi. Daha sonra da seçimler nedeniyle birleşim kapandı.

Birleşimin kapanmasının ardından milletvekilleri hatıra fotoğrafı çektirdi ve gazetecilere el salladı.

FOTOĞRAFLI

Meclis tatile girdi

Meclis tatile girdi

Meclis tatile girdi

Meclis tatile girdi

Meclis tatile girdi