Media Markt, Bursa'da yeni mağaza açıyor

Şirket, Bursa'daki 2'nci Türkiye'deki 16'ncı mağazasının kapılarını perşembe sabahı açacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Avrupa'nın teknolojik market zinciri, Alman firması Media Markt'ın Türkiye'deki 16'ncı, Bursa'daki 2'nci mağazası perşembe sabahı Anatolium Alışveriş Merkezi'nde açılacak.

Media Markt ve Satürn Mağazaları Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Nuri Topatan, mağazada düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'deki ilk mağazasını 2007 yılında açan Media Markt'ın 3 yıldan bu yana sürdürdüğü yatırım atağına devam ettiğini kaydetti.

Bursa'daki 2'nci Türkiye'deki 16'ncı mağazanın 28 Ekim Perşembe sabahı Anatolium Alışveriş Merkezi'nde saat 06.00'da kapılarını tüketiciye açacağını anlatan Topatan, yaklaşık 4 bin metrekare alanda kurulan mağazada 50 bin ürün sergileyeceklerini ifade etti.

Topatan, Avrupa'nın en hızlı büyüyen Media Markt zincirinin Türkiye Media Markt olduğunu vurgulayarak, "İçinde bulunduğumuz devirde teknolojiye ulaşmak çok kolay olmalı. Bu ulaşılabilirliğin Türkiye'deki mimarı Media Markt'tır" dedi.

Yeni ürün "Power Service Mediaweb" tanıtıldı

Bu arada basın toplantısında Media Markt'ın yeni ürünü olan "Power Service Mediaweb"in de tanıtımı yapıldı.

Nuri Topatan, yeni ürünün bir hizmet paketi olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

"Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ticari firmalara web sitesi yasa tasarısıyla ilgili '2011 yılında web sitesi olmayan kurum kalmayacak' açıklamasını yapmıştı. Biz her gelişmede müşterilerimizin yanındayız. Kimse dert etmesin bu geçiş Media Markt ile çok kolay olacak. Power Service hizmet paketimizdeki Mediaweb sayesinde Türkiye'de web sitesi olmayan şirket kalmayacak. Bu konuda çok iddialıyız. Sadece 399 TL'ye sunulan bir hizmet paketi ile kişiler ve kurumlar kendi web sitelerini çok kolay şekilde yapabilecek. Yani bir web sitesine sahip olmak için artık büyük ücretler ödemeye gerek yok. Eminim rakiplerimizi yine şaşırtıyoruz. Şaşırtmaya da devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi en büyük rakibimiz kendimizdir."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir