Avrasya Tüneli, Marmaray ve metro seferleri uzatıldı

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı sonrası bazı tedbirler alındı. Önlemlerini artıran İBB, Avrasya Tüneli'nin kapanışını 23.00'a, Marmaray'nın kapanışını 01.00'a çekti. Ayrıca metro seferlerinin sabaha kadar devam edeceği açıklandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle ulaşım hizmetlerinde düzenlemeye gidildi.

Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişlerde oluşan sorunları engenlenmesi amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrasya Tüneli'nden geçişlerin saat 23.00'a kadar uzatıldığını açıkladı. Avrasya Tüneli normal şartlarda 21.00'da araç trafiğine kapatılıyordu.

Raylı sitemde 'kar' ayarlaması yapıldı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferleri ise 01.00'e kadar uzatıldı.Vatandaşların evlerine rahat ulaşması amacıyla ise metro seferleri sabah 06.00'a kadar devam edecek.

Metrobüs seferlerinde yaşanan aksamalar ise saat 09.30 civarında çözüldü. Sefer sayısı artırıldı.

Fırtına tırları devirdi

TEM'de olumsuz hava koşullları nedeniyle 11 tır yoldan çıktı. Büyükçekmece'de fırtınadan dolayı devrilen iki tır ise uzun süre yolu kapattı. Yetkililer bariyerleri keserek ters yönden trafiğe müdahale etti.

İBB, Mahmutbey ve Büyükçekmece bölgesinde saatlerdir yolda bekleyen sürücüler için erzak dağıtımı yapıldığı açıklandı. Bu kapsamda bölgeye 7 mobil büfe gönderildi.

Kar beklenenden erken geldiKar beklenenden erken geldi

 

Kötü hava koşulları uçak seferlerini de vurduKötü hava koşulları uçak seferlerini de vurdu

 

Bu konularda ilginizi çekebilir