Microsoft Türkiye'den KOBİ'lere Office 365 desteği

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Microsoft Türkiye, Çelikel Alüminyum, Honda Türkiye ve Balerin Kozmetik gibi şirketlerin tercihi Office 365'i, 10 kullanıcıya kadar çalışanı olan KOBİ'lere 90 gün boyunca deneyebilmeleri için bedava sunuyor. 
 
Microsoft Türkiye, KOBİ'lere Office deneyimini buluta taşıyan yeni nesil iletişim ve birlikte çalışma çözümü Office 365'i 90 gün boyunca deneme imkânı sunuyor. Türkiye'deki KOBİ'ler, küçük işletmelerin büyümesi, rekabet etmesi ve en iyi yaptıkları iş olan müşterilerine hizmete odaklanmaları için ihtiyaç duydukları güveni sunan Office 365 için sunulan bu fırsattan, Şubat ayı sonuna kadar yararlanabilecek. Bulut tabanlı bir üretkenlik hizmeti olan Office 365 işletmelerin birlikte çalışma, kurumsal seviyede e-posta, online toplantı ve belgelere herhangi bir yerden erişim gibi tüm ihtiyaçlarını bilgi teknolojileri alanında zorluk yaşamadan karşılayabilmelerini sağlıyor.
 
Microsoft Türkiye Office Pazarlama Grup Müdürü Çiğdem Kayalı, "Küçük ölçekli işletmelerin Office 365′i denemeleri için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Microsoft 10 kullanıcıya kadar çalışanı olan işletmelere 90 günlük ücretsiz deneme sürümü sunuyor. Şirketler bu ücretsiz fırsattan 2013 Şubat ayı sonuna kadar yararlanabilecek. Bunun yanı sıra Microsoft Office Ev ve İş 2010 veya Professional 2010′ın bir kopyasını satın alan ve aktive eden küçük işletmeler, 5 kullanıcıya kadar Office 365 Small Business Premium sürümünün 90 günlük deneme sürümünü elde edecek" dedi.
 
cigdem_kayali.jpg
 
Uzun süredir Office 365'i deneyimleyen Çelikel Alüminyum'un Bilgi İşlem Yöneticisi Özlem Eroğlu Uşun, "Önümüzdeki beş yıl içinde iletişim sistemi için yapmamız gereken toplam yatırıma baktığımızda, Office 365'i tercih ederek donanım, yazılım ve yönetim maliyetlerinden üçte iki oranda tasarruf sağladığımızı görüyoruz" dedi.