Migros'tan 3 farklı Ramazan paketi

Migros, Ramazan'a özel hazırlanan toplam 600 bin adet "Bereket", "Ziyafet" ve "Lezzet" kolilerini müşterilerine sunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Migros, Ramazana özel 3 ayrı paket hazırladı.

Migros'tan yapılan açıklamada, Migros Ticaret tarafından Ramazana özel hazırlanan toplam 600 bin adet "Bereket", "Ziyafet" ve "Lezzet" kolilerinin, ekonomik fiyatları ve kaliteli ürünleriyle Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olacağı ifade edildi.

Ramazanda yakınlarına anlamlı bir hediye vermek isteyenler için ise 'Ramazan HediyeM kart'ın şık bir alternatif olacağı, Money Card'ın 15 Ağustos'a kadar devam edecek olan '50 Milyon TL' kampanyası çerçevesinde ortalama 250 TL harcama limitini tutturan tüketicilerin bir Lezzet Paketi ve daha fazlasını bedavaya getirebilecekleri kaydedildi.

Ramazana özel toplam 600 bin adet koli hazırlayan Migros, kolilerin sayısını ihtiyaca ve talebe göre artıracak.

Sahur ve iftar sofraları için düşünülerek hazırlanan ve 10-24 ürün çeşidinin bulunduğu Ramazan kolisi seçeneği ile sunulan Migros Ramazan paketleri temel gıda maddelerinden oluşuyor.

10 çeşit üründen oluşan "bereket kolisi" 14,90 liradan satılırken, kolide un, pirinç, çay, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur ve toz tatlı bulunuyor.

18 çeşitten oluşan "lezzet paketi" ise 19,90 liradan satılacak. Pakette un, pirinç, kırmızı mercimek, çay, kahve, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, sebzeli makarna, reçel, krem çikolata, kraker, meyve suyu, limonata ve toz tatlı yer alıyor.

24 çeşitten oluşan ve 39,90 liradan satılacak "ziyafet kolisinde" ise un, pirinç, çay, 3-1 kahve, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, sirke, helva, kuru fasulye, kırmızı mercimek, sebzeli makarna, reçel, pekmez, tahin, krem çikolata, tahıllı sıcak içecek, bezelye konservesi, et bulyon, limonata ve toz tatlı yer bulunuyor.

Bu arada, Ramazan ayında sevdiklerine ve ihtiyaç sahiplerine Ramazan paketi göndermek isteyen Migros Ticaret müşterileri için Migros Sanal Market hizmet verecek. Ramazan ayında dileyen müşteriler de, Migros, Tansaş, 5M, Şok mağazaları ile Sanal Marketten, Kızılay'a Ramazan kolisi bağışında bulunabilecekler.

Tüketicinin Ramazan ihtiyacını tam olarak karşılayacak şekilde hazırlanan kolilerin, aynı zamanda bütçe avantajı da sağladığı ifade edilen açıklamada, kolilerin içinde bulunan ürünlerin tek tek alınması yerine Ramazan kolisi olarak alındığında ortalama yüzde 40 tasarruf sağlandığı belirtildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir