Milli Takım'da yeni patron Avcı olabilir

A Milli Takım'da teknik direktör Guus Hiddink'ten sonra Oğuz Çetin ile yolların ayrıldığı ve Abdullah Avcı ile de prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye Futbol Federasyonu'nun Guus Hiddink'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıklamasının ardından, Abdullah Avcı ile prensipte anlaşıldığı iddia edildi.

A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Guus Hiddink ile yollar ayrıldı.

TFF'den Hiddink ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Hiddink'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Sayın Guus Hiddink'e görevde bulunduğu süre içindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz. A Milli Takımımızın yeni teknik direktörü ve idari kadrosu ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir."

Avcı gelecek iddiaları

Guus Hiddink'in sözleşmesinin feshedilmesinden sonra takımın başına getirilmesi düşünülen ilk isim, Abdullah Avcı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Avcı ile Futbol Federasyonu'nun prensipte anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, teknik direktör konusunu yarın yapacakları yönetim kurulu toplantısında ele alacaklarını söyledi.

"Tercihim Türk antrenörden yana"

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, takımdan ayrılması gündemde olan Guus Hiddink'e de eleştiriler yöneltti. Gençlik Ve Spor Bakanı, Hiddink'in ardından milli takım için tercihinin Türk antrenörden yana olduğunu açıkladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir