modagurusu.com, lüksü yüzde 80 indirimli satacak

Demsa Group, temsilcisi olduğu lüks markaların ürünlerini internet üzerinden kişiye özel kampanyalarla satışa sunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sabancı Ailesi'nden Demet Sabancı'nın sahibi olduğu Demsa Group, lüks markaları yüzde 80'e varan indirim fırsatlarıyla ''www.modagurusu.com'' web sitesinden satacak.

Demsa'nın bünyesinde yer alan markaları tek çatı altından toplayan ''www.modagurusu.com''dan sipariş verdikten sonra ürünler İstanbul içi en geç 24 saat, İstanbul dışı en geç 48 saate kadar ücretsiz olarak tüketicilere teslim edilecek.

Konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Demsa Group Sosyal Medya ve E-Ticaret Direktörü Atıf Ünaldı, dünyaca ünlü birçok lüks markayı Türk tüketicisinin hizmetine ve beğenisine sunan Demsa Group markalarının ''www.modagurusu.com web'' sitesi üzerinden çok uygun indirim oranları ile satışa sunulduğunu kaydetti.

Ünaldı, sitede modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcıların kadın, erkek, ayakkabı, çocuk, ev ürünleri, aksesuar ve çok yakında kozmetik ürünleri gibi farklı kategorilerdeki ürünlerin yüzde 80'e varan indirimlerle sunulduğunu ifade etti.

'Kişiye özel kampanya', 'manken üzerinde deneme' var

'Modagurusu.com' müşterilerinin daha önce yaptıkları alışverişten, gezdiği ürünlere hatta internete bağlandığı şehirdeki mağaza durumuna kadar her konuda bir yapay zeka hesaplamasıyla puanlamaya sahip olduklarını dile getiren Ünaldı, böylece sitenin herkese özel kampanya düzenlediğini, bu kampanya teklifinin o anda siteyi ziyaret eden müşteriye sunulduğunu anlattı.

Ünaldı, site içerisinde yer alan ''giyinme odası'' butonuyla moda tutkunlarının manken üzerinde, kendi stilini yaratabilme şansına sahip olacaklarını belirterek, orijinal markaların, ürünlerin kalitesi, güvenilirlik, gerçek stok, kusursuz bir servis kalitesi ile bir günde adrese teslim ve özel alışveriş imkanı ile ''modagurusu.com''un moda tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday olduğunu ifade etti.

Modanın yeni alışveriş adresi olan ''modagurusu.com''un sunduğu markaların kalitesi, ürün çeşitliliği, güvenli altyapısı, bazı markaların satış haklarının tamamen kendi bünyesinde bulunması ile benzerlerinden ayrıldığını dile getiren Ünaldı, Yapı Kredi, Akbank, Garanti, HSBC, Türkiye İş Bankası, Finansbank kartları ile 6 taksite varan avantajların, alışverişi daha cazip hale getirdiğini söyledi.

Listede lüks markalar var

'modagurusu.com'da satışa sunulan markalar arasında; Versace, Armani, Armani Junior, D&G, Ralph Lauren,Guess, Kurt Geiger, Ice Berg, Ferre, GF Ferre, Gianfranco Ferre, Hackett, Tony Cohen, Mauro Grifoni, Carvela, Ashish, Ugo Zaldi, Elie Tahari, Gianni Meliani, Just Cavalli, Pal Zileli, Salvatore Ferragamo, Missoni, Catherine Malandrino, Isaia, Paul & Joe, Fornarina, Gerard Darel, Laura Ashley, Mothercare, Rock & Republic, Ralph Lauren, Fornarina, Maloles, Petite Maloles, Emilio Pucci, LK Bennet,MCQ, Polo Jeans, Sonia Rykiel, Chloe, Theory, Victor&Rolf, Arfango, Charles and Keith, Casadei, John Varvatos USA, Yigal Azrouel, Bogner, Alexander Wang, Australia Luxe, Duchamp, Tateossian, SantoniDior, Juicy Couture, Hartford Meltex, Junior Paul Smith, Little Marc Jacobs, Melissa, Mim Pi, Miss Blumarine, Moschino yer alıyor.

Kozmetik ürünleri arasında yer alan ünlü markalar ise; Nars, Laura Mercier, Comme de Garcons, Annick Goutal. Bu ürünler de sitede çok yakında moda gurusu müşterileriyle buluşacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir