Müjde yeni ürününü satışa sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 

 


İSTANBUL - LYCRA® elyaf ayrıcalığıyla bacağı saran, sarkmayan ve hareket özgürlüğü sunan yeni koleksiyonu ile Müjde markası; Türkiye'nin dört bir yanındaki kadınlara kalite ve şıklık sunmaya devam ediyor.
Müjde, LYCRA® markası ile yapmış olduğu güç birliği sayesinde, Türkiye'nin her köşesinden ekonomik gücü ne olursa olsun tüm kadınlara şıklık ve zarafeti uygun fiyata sunuyor.

LYCRA® elyafı ile örülen çoraplar bacağı mükemmel sarıyor, yüzde 100 naylon çoraplara oranla daha az zarar görüyor ve sarkma yapmıyor, böylece daha uzun süre ilk günkü zarifliğini koruyor.
Sarkan, iz yapan, çabuk kaçan çoraplar yerine; LYCRA® elyaf kalitesi ile bacağı saran, daha uzun ömürlü ve bacaklara şekil veren yeni Müjde koleksiyonu 22 üründen oluşuyor.  Parlak Fit, SuperFit, Kaçmaz, Micro ve Çocuk çorapları başta olmak üzere; külotlu, dizaltı ve soket çoraplardan oluşan koleksiyon, ön yüzünde yeni LYCRA® markası logosunun da yer aldığı ambalajıyla ülke genelindeki çoğu noktada kolayca ulaşılabiliyor.
INVISTA Türkiye ve Orta Doğu Değer Zincir Müdürü Ebru Pirinçcioğlu, "INVISTA olarak her zaman markamıza ve müşterilerimize değer katacak işbirliklerine imza attık. Bunun en güzel örneklerinden biri olan yeni Müjde koleksiyonu ile % 100 naylon çorap devrini kapatmayı ve Türkiye'nin dört bir yanındaki birçok kadına LYCRA® elyafla üretilen çorap tecrübesini yaşatmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

İstanbul Çorap Sanayii Grubu Genel Müdürü Niso Doenyas ise yeni dönem hedeflerinin, Türkiye'nin her noktasındaki kadınlara LYCRA® elyafı ile örülen çoraplar sayesinde sarkma yapmayan, vücudu saran, daha uzun ömürlü ve kaliteli çorap deneyimini yaşatmak ve LYCRA® markası ile yaptıkları güç birliği sayesinde yeni koleksiyonlarının her kadına, daha göz alıcı ve zarif olma ayrıcalığı sağlamak olduğunu belirtti.

Dünyanın önde gelen moda markalarının tercihi ve hazır giyim pazarında birçok kategoride hayatımızda yer alan LYCRA® markasını yeni koleksiyonuna ekleyen MÜJDE, bu sezon kadınların tercihi olacak gibi görünüyor.