MÜSİAD heyeti 35 işadamı ile Brüksel'e gidiyor

Heyet, 6 - 7 Mart 2012 tarihlerinde Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel'de resmi temaslarda bulunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Ömer Cihad Vardan başkanlığındaki MÜSİAD heyeti, 6 - 7 Mart 2012 tarihlerinde Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel'de temaslarda bulunacak.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden (MÜSİAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki 35 MÜSİAD üyesinden oluşan heyet, 6 - 7 Mart 2012 tarihlerinde Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel'de resmi temaslarda bulunacak.

Son yıllarda bölgesinde etkisini artıran Türkiye'nin Ortadoğu'daki rolünün ve aynı zamanda Avrupa Birliği üyelik sürecinin ele alınacağı ziyaretler gerçekleştirecek olan MÜSİAD heyeti bu kapsamda AB Komisyonu Genişlemeden Sorumu Komiseri Stefan FÜLLE, Türkiye'nin AB Daimi Temsilcisi İzzet Selim Yenel gibi üst düzey isimlerle bir araya gelecek.

MÜSİAD heyeti, Avrupa Parlamentosu'nda Ortadoğu ülkelerinden temsilcilerin ve Avrupa Birliği Parlamenterlerinin yer alacağı Fas Sanayi, Ticaret ve Yeni Teknolojiler Bakanı Dr. Abdelkader Amara ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın katılımıyla gerçekleşecek olan ve MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'ın açılış konuşmasını yapacağı “Doğu-Batı Buluşması, Ortadoğu'daki Gelişmeler ve Türkiye” konulu konferansa katılacak.

Heyet, Brüksel Büyükelçiliği Resepsiyonu'nda başta Almanya, İngiltere, Fransa, Belçika ve Avusturya olmak üzere Avrupa'da yer alan MÜSİAD temsilciliklerinin üyeleri ve Türk İşadamları Dernekleri Temsilcileri ile bir akşam yemeğinde bir araya gelecek

(ANKA)

Bu konularda ilginizi çekebilir