MÜSİAD Hollanda yeni başkanını seçti

MÜSİAD Hollanda şubesi Genel Kurul başkanı Ali Bekdur oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ROTTERDAM- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hollanda şubesi başkanlığına Ali Bekdur seçildi.

Başkanlık görevini yürüten Sinan Tosun, derneğin genel kurulunda görevini yeni seçilen Ali Bekdur'a devretti. Rotterdam'da yapılan genel kurulda MÜSİAD Hollanda şubesinin yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Buna göre Abdurrahman Akbulut başkan vekilliği, Resul Özdemir genel sekreterlik ve Murat Tosun ise saymanlık görevlerini üstlendi.

Görev teslim töreninde konuşan eski Başkan Sinan Tosun, Hollanda'da önemli hizmetlerde bulunan MÜSİAD'ın başarılı çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini belirterek, yeni yönetime başarılar diledi.

Başkanlığa yeni seçilen Ali Bekdur ise zor ama anlamlı bir görev üstlendiğinin bilincinde olduğunu ifade etti. MÜSİAD'ın Türkiye'nin yanı sıra uluslararası alandaki çalışmalarının büyük takdir gördüğünü anlatan Bekdur, bu kapsamda yeni yönetim olarak hizmet bayrağını daha yükseğe taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Hollanda'daki işadamlarının dışarıya açılmaları ve uluslararası alanda ticari ilişkilerde bulunmalarına katkı sunmaya çalışacaklarını dile getiren Bekdur, özellikle uluslararası fuarlara etkin bir şekilde katılacaklarını söyledi.

Benzer kurum ve kuruluşlarla yakın ilişki içinde olacaklarına da vurgu yapan Bekdur, Hollanda'daki Türk sivil toplum kuruluşlarıyla toplumun menfaatleri için gereken işbirliklerini sağlamaya çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

 

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir