Muş'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Muş'ta terör örgütü PKK ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle bugünden itibaren 21 bölgede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Muş Valiliği, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar nedeniyle 21 bölgede sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyuruldu.

Valilikten yapılan açıklamada, "5442 sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince 11 Mayıs 2017 günü saat 03.30'dan itibaren Muş merkez ilçesi Alaniçi köyü, Kayalısu köyü, Yılmaz, Örtülü, Büyükler, Dalakulig, Licik, Breş, Malaali, Geliyahacike, Yıldızlı ve Buğdaylı mahalleleri ile Bilhiddin Yaylası, Reylim Yaylası, Yamaç köyü, Pekut Yaylası, Kazmadağ, Nasırkan Komları, Keranahisk Komları, Zeydo Komları ve Kopezer Tepe bölgelerindeki operasyonun sona ermesine kadar bahse konu yerlerde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.'' ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, belirtilen bölgelere ulaşımı sağlayan Muş-Kulp karayolu üzerindeki Kurtuluş Mahallesi çıkışı, Eralanı köyü, Gürgür Mahallesi çıkışı ve Ulukaya köyü güney çıkışında yol kontrol noktası oluşturularak karayolunun çift taraflı trafiğe kapatılacağı da kaydedildi.