Nurus, Orgatec 2012 Fuarı'na damgasını vurdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 


İSTANBUL - 23-27 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan "Orgatec 2012 Fuarı"na (Uluslararası Ofis Yönetim ve İç Tasarım Fuarı) katılan Nurus, fuarda 2013 yılına özel yenilikçi ürünlerini sergiledi.

Ofis mobilyası sektörünün küresel buluşma noktalarından biri olan Orgatec 2012'ye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Nurus Yönetim Kurulu Başkan Vekili Güran Gökyay, fuarda yapılan işbirliklerine ilişkin de bilgi verdi.

Türkiye'nin yanı sıra yurtdışında da geniş bir coğrafyada faaliyetlerini sürdüren Nurus, 23-27 Ekim 2012 tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen Orgatec 2012 Fuarı'nda 60'lı yılların ruhundan esinlenip ileri teknoloji ile üretilen yeni tasarımlarını sektör profesyonelleri ile paylaştı. Nurus'un iş hayatında motivasyon ve mutluluğun verimlilik sağlamaktaki önemini vurgulayan stand tasarımı ve bu vizyonla üretilmiş yeni ürünleri yurtdışı basın ve iş dünyasının yoğun ilgisini görüyor.
Yaklaşık 100 ülkeden 1000'e yakın firmanın katıldığı ve binlerce yerli ve yabancı profesyonelin yoğun ilgi gösterdiği fuara Nurus, 621 metrekarelik geri dönüşümlü malzemeden yapılan özel tasarımlı standı ile katılıyor. Nurus, fuarda uluslararası bakış açısıyla farklı ülkelerin kültürel yapıları, beklentileri ve ihtiyaçlarını gözönüne alarak tasarladığı yenilikçi ürünleri sergileniyor. İnsan merkezli bir yaklaşımdan hareket ederek tasarımlarını çalışanların ihtiyaçları doğrultusunda fonksiyonel hale getiren Nurus, 2013 ofis mobilyası trendlerini yansıtan tasarım, renk ve kumaş seçenekleri ile fuardaki iddialı markalar arasında yer alıyor.

Küresel buluşma noktalarından biri haline gelen Orgatec 2012 Fuarı'na ilişkin görüşlerini aktaran Nurus Yönetim Kurulu Başkan Vekili Güran Gökyay, "Ofis mobilyası sektöründeki profesyonelleri bir araya getiren önemli bir platform olan Orgatec Fuarı, dünyanın en önemli fuarları arasında yer alıyor. Orgatec fuarına düzenli olarak katılıyor ve yenilikçi ürün ve malzemelerimizi sektör profesyonelleriyle paylaşma imkanı buluyoruz. Ürünlerimizi tanıtırken kurduğumuz işbirlikleri ülkemizin tanıtımı adına da büyük bir rol oynuyor. Böylece hem Türk markalarının hem de Türkiye'nin gücünü göstermiş oluyoruz. Fuara katılımın bizim için en önemli çıktısı kurduğumuz yeni iş birlikleridir." dedi.

Orgatec 2012'nin yeni bayiliklerin kurulması, ulusal ve uluslararası anlaşmaların yapılması için önemli bir zemin oluşturduğunu dile getiren Gökyay, "Markamızın global arenada büyümesine önemli katkıları olan yurtdışındaki faaliyetlerimiz ve katıldığımız fuarlar ile öncelikli amacımız; bulunduğumuz konumu korumak ve yeni iş birlikleri ile büyümek. Orgatec 2012 Fuarı bu hedeflerimize ulaşmamızda önemli bir rol oynuyor." dedi.