Okmeydanı'nda operasyon

Polis, sabah saatlerinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi; aralarında terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen kişilerin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  İstanbul polisi, son günlerde gerilimin arttığı İstanbul Okmeydanı'nda, sabah saat 05.00 sıralarında operasyon düzenledi. Okmeydanı merkezli Sancaktepe ve Gazi Mahallesi'nde düzenlenen operasyonlarda, aralarında terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen kişilerin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. 

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerine bağlı ekiplerin katılımıyla Okmeydanı, Sancaktepe ve Gazi Mahallesi'nde belirlenen adreslere sabah erken saatlerde operasyon gerçekleştirildi.  

Polis helikopterinin de katıldığı operasyonlarda, aralarında terör örgütü üyesi oldukları öne sürülen kişilerin de yer aldığı 15 şüpheli yakalandı.  

Gözaltına alınanların, Okmeydanı'nda 2 kişinin öldüğü, aralarında polislerin de bulunduğu çok sayıda kişinin yaralandığı olayları organize ettiği, izinsiz gösterilere katıldığı, kamu malına ve iş yerlerine zarar verdiği iddia edildi. 

Operasyonların sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği bildirildi. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir