Opak Kimya, Paintistanbul 2014 için gün sayıyor

Geçen yıl Tronox'un Türkiye’deki temsilciğini alan Opak Kimya, Paintistanbul 2014 Fuarı için bu kez daha heyecanlı…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Titanyum dioksit alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Tronox'un Türkiye'deki temsilcisi olan Opak Kimya, Paintistanbul 2014 Fuarı için gün sayıyor.

Opak Kimya Yönetici Direktörü Aysel Yıldırım, Türkiye'deki plastik ve boya sektörlerinde etkin satış ve hizmet kalitesiyle büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, Temmuz 2013'te de artan titanyum dioksit (TiO2) pigmenti talebini karşılamak adına, Tronox'un Türkiye’deki yeni mümessili olduklarını söyledi.

Son bir yılda Tronox TiO2 pigment satışını yüzde 30 artırdıklarını kaydeden Yıldırım, "Türk pazarına en iyi ürün ve hizmeti sunabilmek için kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Tronox ile hayata geçirdiğimiz işbirliği de bu hedefimize ulaşmamıza önemli katkı sağlayacak” dedi.

23 - 25 Ekim tarihleri arasında Paintistanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuarı’nda yerlerini alacaklarını belirten Yıldırım, “Boya sektörü için CR-828 (üniversal düzeyde) ve CR-826 (yüksek dayanımlı), plastik sektörü için ise CR-470 (PVC, masterbatch), Tronox 8400 (yüksek performanslı) ve Tronox 8300 (yüksek dayanımlı) gibi birçok ürünle ziyaretçilerimizi ağırlayacağız” diye konuştu.

Tronox Limited hakkında da bilgi veren Opak Kimya Yönetici Direktörü Aysel Yıldırım, “Tronox; sahip olduğu maden yatakları, ürettiği çeşitli mineraller ve titanyum dioksit pigmentleriyle dünyada lider konumunda bulunuyor. Dikey entegrasyon sayesinde, müşterilerine çok çeşitli ve güvenilir çözümler sunuyor. Tronox, TiO2 alanında dünyanın en büyük üretici ve satıcılarından biri, titanyum hammaddesi üretiminde dünyanın üçüncü en büyük üreticisi ve dünyanın ikinci en büyük zirkon üreticisi konumunda" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir