OYAK Genel Müdürü Ulusoy'un evinde arama

Danıştay saldırısı davasında delillerin karartıldığına yönelik iddialar kapsamında 9 kişi daha gözaltına alınırken, OYAK Genel Müdürü Şerif Coşkun Ulusoy'un Ankara'daki iş yerinde de arama yapılıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince yürütülen "Danıştay saldırısında kamera kayıtlarının silinerek delillerin karartıldığı" iddiasına yönelik soruşturma kapsamında, aralarında OYAK genel müdür yardımcıları ve teknisyenlerin de olduğu 9 kişi gözaltına alındı.
Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince, Ankara'da yürütülen Danıştay saldırısına ilişkin davanın "Ergenekon" davasıyla birleştirilmesinin ardından başlatılan ve özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcılarından Muammer Akkaş'ın yürüttüğü "Danıştay saldırısında kamera kayıtlarının silinerek delillerin karartıldığı" iddiasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Ankara ve İstanbul'da 9 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 9 kişi arasında OYAK genel müdür yardımcıları ve teknisyenlerin de olduğu belirtildi.
Soruşturma kapsamında OYAK Genel Müdürü Şerif Coşkun Ulusoy'un Ankara'daki iş yerinde de arama yapıldığı ve Ulusoy ile ilgili herhangi bir gözaltı kararı bulunmadığı ifade edildi. İstanbul ve Ankara'da gözaltına alınan 9 kişinin ev ve adresleriyle OYAK güvenlik şirketlerinin İstanbul ve Ankara şubelerinde arama yapıldığı da kaydedildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir