Oyak Renault'dan servis kazası hakkında açıklama

Dün gece Bursa'da Oyak Renault çalışanlarını taşıyan servis aracının karıştığı kaza sonucu 4 kişinin hayatını kaybetmesi ve 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olay hakkında firmadan açıklama geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dün gece Bursa'nın Merkez Nilüfer ilçesinde Oyak Renault fabrikasından işçilerin bulunduğu midibüsün otomobile çarparak başka bir otomobilin üstüne devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştı.

Bursa'da işçileri taşıyan midibüs devrildi: 4 ölü 11 yaralıBursa'da işçileri taşıyan midibüs devrildi: 4 ölü 11 yaralı

Olayın ardından bir günlüğüne üretimi durdurma kararı aldığını duyuran şirket yaptığı açıklamada, "Dün gece Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana gelen ve Oyak Renault çalışanlarını taşıyan servis aracının karıştığı elim trafik kazasında, çalışma arkadaşlarımız Mesut Güney, Hakan Şibay ve Güray Kanşıra hayatlarını kaybetmiştir. Olay yerine gelen ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırılan yaralı arkadaşlarımızın tedavileri devam etmektedir. Oyak Renault ilgili birimleri kaza ilk duyulduğu andan itibaren sağlık ve emniyet görevlileri ile irtibata geçmiştir. Hayatını kaybeden ve yaralanan arkadaşlarımızın ailelerine her türlü destek verilmekte olup, yaralanan arkadaşlarımızın tedavi süreçleri yakından takip edilmektedir. Diğer taraftan kazanın nedenine ilişkin araştırma adli makamlar tarafından devam etmektedir. Bu acı kaza sonrası fabrikamızda üretime 1 günlük ara verilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Oyak Renault’da kazanın ardından üretime ara verildiOyak Renault’da kazanın ardından üretime ara verildi

Açıklamanın devamında, "Hepimizi derinden yaralayan bu üzücü kazada vefat eden arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı arkadaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz" denildi.