Perakendenin temsilcileri bir araya gelecek

Ankara Ticaret Odası'nın bünyesinde 14 Mayıs'ta düzenlenecek olan "Mağaza Yöneticileri Konferansı" perakende sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA – Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) bünyesinde 14 Mayıs'ta düzenlenecek olan "Mağaza Yöneticileri Konferansı" perakende sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek. 

"Mağaza Yöneticileri Konferansı"nda perakende sektöründeki tüm yöneticiler aynı çatı altında toplanacak. ATO'nun bünyesinde yapılacak olan konferansta kendi alanında duayen isimler deneyimlerini paylaşacak. 
Soysal Danışmanlık tarafından düzenlenen, Ankara'da ilk olma özelliğini taşıyan konferansta, ünlü isimler kendi tecrübelerini anlatacak. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı "Ülkemizin Yükselen Değeri: Perakende Sektörü" konulu bir konuşma gerçekleştirecekken, Big Chefs Marka Kurucusu ve girişimci Gamze Cizreli "Ankara'nın Marka Gücü" başlıklı sunum gerçekleştirecek. Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Saydam "Eş ve Müşteri Nasıl Kaybedilir?" diyerek deneyimlerini aktarırken, Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbacakoğlu "Mağazacılıkta Kazanmak" ile ilgili ipuçları verecek. Ve ünlü tiyatrocu, yazar, eğitmen Ali Poyrazoğlu "Mağazacılıkta Yaratıcı Olmanın Yollarını Keşfetmek" adında sunumuyla ekip ruhunun önemini ifade edecek.