PERYÖN ödüllerine başvuru tarihi uzatıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - PERYÖN’ün İnsan Yönetimi alanında başarılı uygulamaları ödüllendirdiği "İnsan Yönetimi Ödülleri"ne başvuru süresi uzatıldı.  Bu yıl 6. kez verilecek olan ödüllere başvuru için son tarih 30 Nisan 2013. Şirketler, "İşe Alım","Performans Yönetimi", Eğitim ve Gelişim Yönetimi", Yetenek Yönetimi", Proje veya Fark Yaratan Uygulamalar" başlıklı kategorilerde ödül alabilmek için yarışacaklar. Ödül töreni ise 5 Kasım’daki Gala Gecesi’nde yapılacak.   


PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’nin 6.’sı için 4 Şubat’ta başlayan başvuru süreci, 30 Nisan’a kadar uzatıldı. Şirketler 30 Nisan’a kadar ön başvurularını tamamlayabilecekler. Saha ziyaretleri ve başvuru dosyalarının güncellenmesinden sonra jüri finalistleri ve ödül sahiplerini belirleyecek.
5 Kasım’da PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Gala Gecesi’nde ödüller sahiplerini bulacak. Ödüller beş kategoride verilecek: "İşe Alım","Performans Yönetimi", Eğitim ve Gelişim Yönetimi", Yetenek Yönetimi", Proje veya Fark Yaratan Uygulamalar".  Ödül kazanan firmalar tüm yıl boyu sürecek bir dizi panel programı ile iyi uygulamalarını Türkiye çapında diğer firmalarla paylaşacaklar.
İnsan Yönetimi Ödüllerinin dünya çapında "benzersiz" olduğunu söyleyen PERYÖN Genel Sekreteri Özlem Helvacı Kılıç, "Avrupa ve ABD’de böyle bir ödül verilmiyor. Türkiye’nin insan yönetimi alanında en köklü kuruluşuyuz. Hep sektörümüze nasıl katkı yaparız, standartlarını nasıl yükseltebiliriz, sektörümüzü nasıl çağdaş bir seviyeye getirebiliriz, diye düşünüyoruz. Ödül bu arayışların bir sonucu olarak 2008’de doğdu. Türkiye’de ve dünyada ‘değerlendirme kriterleri ve süreç yönetimi açısından’ İnsan Yönetimi alanındaki en prestijli ödülleri veriyoruz" dedi.