Pirelli '01 serisi'ni tanıttı

Pirelli'nin İzmit Fabrikasında üretilecek olan yeni ''01 Serisi'' ağır vasıta lastikleri artırılmış kilometre performansına sahip olduğu ve kaplanabildiği bildirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Pirelli'nin İzmit Fabrikası'nda üretilecek iç ve dış piyasaya satışa sunulacak ağır vasıta lastiği ''01 serisi''nin tanıtımı gerçekleştirildi.

Pirelli'nin İzmit Fabrikasına gelen ve aralarında Fransız, İtalyan, Alman ve İngilizlerin de bulunduğu gazetecilere, Türk Pirelli Genel Müdürü Mete Ekin, Orta Doğu Bölge Direktörü Alberto Pirelli ve Ağır Vasıta Lastikleri Başkan Yardımcısı Ugo Forner, Türkiye, İtalya, Mısır, Çin ve Brezilya'da bulunan Pirelli'nin fabrikaları hakkında bilgi verildi.

Genel Müdür Ekin, İzmit'in yeni seri lastiklerin üretim tesisi olarak seçilmesinde, Türkiye'nin üretim ve satış hacmi açısında çok büyük öneme sahip olmasının büyük rol oynadığını söyledi.

İzmit Fabrikası'nın Pirelli'nin uluslararası arenada ağır vasıta lastiklerinde referans noktası haline geldiğini dile getiren Ekin, Pirelli'nin, Brezilya ve Çin'deki yatırımlarıyla özellikle ticari araç lastiklerine artan talebin karşılanmasının amaçlandığını kaydetti.

Daha sonra ''Pirelli ile taşımacılıkta 100. yıl'' adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Gazetecilere Pirelli Fabrikası gezdirildikten sonra tanıtım etkinliği sona erdi.

Pirelli'nin İzmit Fabrikasında üretilecek olan yeni ''01 Serisi'' ağır vasıta lastikleri artırılmış kilometre performansına sahip olduğu ve kaplanabildiği bildirildi. Aşınması düzenli olan lastikler, geliştirilmiş direksiyon hakimiyeti sağlayan teknoloji ile geliştirildi. İzmit'teki fabrikada üretilecek lastiklerin iç ve dış piyasada satışa sunulacağı kaydedildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir