Profilo müşteri memnuniyetinde lider oldu!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma Limited tarafından açıklanan 2012 Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’ne göre müşteri memnuniyetinde 
lider markalar arasında yer aldı. 
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, müşteri hizmetlerine yaptığı yatırımlarım karşılığını bu kez müşteri memnuniyetindeki liderliğiyle aldı. Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma Limited tarafından açıklanan Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2012 yılı 4. çeyrek sonuçlarına göre Profilo Dayanıklı Ev
Aletleri, müşteri memnuniyetinde lider markalar arasında yer aldı.
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, "Desteğe ihtiyacınız varsa, anında yanınızda" sloganı ile daha yüksek müşteri memnuniyeti için yürüttükleri çalışmaların karşılığını almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Tavukçuoğlu şunları söyledi:
"Profilo olarak ürün kalitemize ve teknolojimize yaptığımız yatırımlar ürünlerimizin fiziksel dayanıklılığına dair algının güçlenmesini sağlarken, üretimden satış sonrası hizmete kadar her alanda ve kullanım süresince müşteri memnuniyetinin yüksek olmasını hedefliyoruz. Müşterilerimizin her an yanlarında olduğumuzu hissettiren dev bir ekiple müşteri memnuniyetine yönelik yenilikçi hizmet uygulamalarımızı sürdürüyoruz. Daha yüksek müşteri memnuniyeti elde etmek için yürüttüğümüz tüm çalışmaların sonucunu TMME endeksinde elde ettiğimiz liderlikle almaktan mutluyuz."
 
Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi, tüketiciler ile yapılan bilgisayar destekli telefon anketleri (CATI) ve özel bir ekonometrik analiz modeli ile belirleniyor.  2012 yılında anket kapsamında 25 sektörde 119 kuruluşun detaylı olarak müşteri memnuniyeti ölçümleri yapıldı ve 81 ilde toplam 32 bin 870 müşteri görüşmesi gerçekleştirildi.