Promosyonların tamamı personele dağıtılacak

Başbakanlık, personelin ihtiyaçları için ayrılan miktarın da dağıtılması için genelgede değişiklik yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Banka Promosyonlarının Dağıtımıyla ilgili Başbakanlık Genelgesinde yapılan değişiklikle, ''Banka tarafından verilecek promosyon miktarının tamamının personele dağıtılması'' kararlaştırıldı.

Genelgede yapılan değişikliğe ilişkin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan imzalı Başbakanlık Genelgesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Genelgenin 4. maddesinde yapılan değişiklikle, ''Banka tarafından verilecek promosyon miktarının tamamı personele dağıtılacak''.

Değişikliğin yayımlanmasından sonra düzenlenecek protokollerin buna uygun olarak yapılması istendi.

Banka Promosyonları ile ilgili 20 Temmuz 2007 tarihli Başbakanlık Genelgesi'nin 4. maddesine göre, ''Yapılan protokoller uyarınca, banka tarafından verilecek promosyon miktarının tamamının personele dağıtılması genel ilke olarak benimsenmekle birlikte, toplam miktarın üçte birini geçmemek üzere Komisyonca belirlenecek tutar, birim personelinin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmak üzere'' ayrılıyordu. Bu tutarlar, merkez teşkilatında üst yönetici, taşra teşkilatında ise o birimin bağlı bulunduğu bir üst amir tarafından belirlenecek esas ve usuller çerçevesinde kullanılıyordu.

Bu konularda ilginizi çekebilir