"Mükemmellikte Kararlılık" ödülü ASO'ya verildi

KalDer ve TÜSİAD tarafından düzenlenen Ulusal Kalite Ödüllerinde "Mükemmellikte Kararlılık" ödülünü Ankara Sanayi Odası aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen Ulusal Kalite Ödülü töreninde Ankara Sanayi Odasına (ASO) "Mükemmellikte Kararlılık" ödülü verildi.

ASO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ödülü Kalder Bursa Şubesi Başkanı Emin Direkçi'den alan ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO'nun kalite çalışmalarının çok eskiye dayandığını belirterek, "Türkiye'de Türk Standartları Enstitüsünden (TSE) kalite belgesi alan ilk birkaç odadan birisi biziz. Ayrıca Euro Chambers kapsamında Türkiye'nin ilk akredite olan odalarından birisiyiz" dedi.

Kalitenin kendileri için sonu olmayan bir hedef olduğunu dile getiren Özdebir, "Dolayısıyla şimdi de KalDer'le kendimize yeni bir hedef koyduk. Kalite yolculuğu bitmeyen bir yolculuktur. Bunun bilinciyle yola çıktık. Mükemmeliyete ulaşmak için bu yolculuğu sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Özdebir, çalışanlar ve üyeleriyle mükemmele ulaşmak için hayat boyu sürecek bir yarış içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir