"Ordu'nun almak istediğine dair bir bilgimiz yok"

Nortel Networks Netaş Telekomünikasyon yaptığı açıklamada, "Ordu Netaş'ı almak istiyor" haberi konusunda bilgilerinin olmadığını açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Nortel Networks Netaş Telekomünikasyon A.Ş., "Ordu'nun Netaş'ı almak istediğine" ilişkin haberler konusunda bilgilerinin olmadığını duyurdu. 

Nortel Networks Netaş Telekomünikasyon'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan özel durum açıklamasında, bugünkü bir gazetede yer alan "Ordu Netaş'ı istiyor" başlıklı habere ilişkin olarak bilgi verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şirketimizin yabancı ortağı Nortel Networks International Finance and Holding B.V.'nin (NNIF) sahip olduğu yüzde 53,13 oranındaki Netaş hisselerini satmak üzere çalışmalar yürüttüğü ve taliplilerle görüşmelere başladığı kamuya NNIF'in kayyımları tarafından açıklanmış bulunmaktadır.

Yüzde 31,87 oranındaki hisseleri İMKB'de işlem gören şirketin satışa konu olan hisseleri ile ilgili olarak, şirket sermayesinde yüzde 15 oranında pay sahibi olan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın talip olup olmadığı, talip olduysa ne oranda talip olduğu ve bu konuda görüş almak üzere haberde adı geçen Sermaye Piyasası Kurulu, Savunma Sanayi Müsteşarlığına ve ilgili kamu kurumlarına müracaat edip etmediği konusunda bir bilgimiz bulunmamaktadır."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir