"Siyaset yenileme ve değişim içerisinde"

Baykal, yerel seçimlerde CHP'den Manavgat Belediye Başkanlığına seçilen Şükrü Özen'i makamında ziyaret etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

MANAVGAT - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, siyasetin sürekli bir yenilenme ve değişim içerisinde olduğunu belirterek, bunun önümüzdeki dönemde bütün Türkiye'de de gerçekleşeceğini söyledi.

Baykal, yerel seçimlerde CHP'den Manavgat Belediye Başkanlığına seçilen Şükrü Özen'i makamında ziyaret etti.

Ziyareti sırasında açıklama yapan Baykal, Sözen'i, teşekkür etmek ve seçim başarısından dolayı kutlamak için ziyaret ettiğini belirtirken, Sözen'in seçimlerde CHP'ye büyük destek ve katkı sağladığını ifade etti.

Manavgat'taki seçimin ve elde edilen başarının tüm Türkiye'ye umut olduğunu dile getiren Baykal, Sözen'in Manavgat'a en iyi hizmetleri vereceğine inandığını söyledi.

Manavgat Belediye Başkana Sözen de hizmetleriyle Manavgat halkına layık olmaya çalıştıklarını belirtti.

Sözen, daha sonra Deniz Baykal'a bir plaket ile paket içerisinde "Babalar Günü" hediyesi verdi.

Baykal, ziyaretin ardından CHP İlçe Örgütü'nün Manavgat Stadı'nda düzenlediği konsere katıldı.

Deniz Baykal, konserden önce yaptığı konuşmada, Manavgat Belediye Başkanı Sözen ile CHP'ye destek verenlere teşekkür etti. Baykal, "Türkiye'nin aydınlık geleceğine güç kattınız. Bunun için de sizlere ayrıca teşekkür ederim" dedi.

CHP örgütlerinin Türkiye'nin ilerlemesi için yaptıkları çalışmaları daha hızla sürdüreceğini ifade eden Baykal, "Manavgat'a hizmet, Türkiye'ye hizmettir. Siyaset, sürekli bir yenilenme ve değişim içerisindedir. Bu, önümüzdeki dönemde bütün Türkiye'de de gerçekleşecektir. İnşallah Manavgat için, Türkiye için gelecek günler daha güzel olacak" diye konuştu.

Teşekkürlerini Manavgat'daki halkın ayağına gelerek, bizzat iletmek istediklerini de dile getiren Baykal, konuşmasının sonunda, Manavgat'a birlikte geldiği parti yöneticileri ve milletvekillerini de çağırarak vatandaşlara tanıttı.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun uzun süre alkışlandığı görüldü.