"Tek taş"ta rüzgar tersine döndü

14 Şubat Sevgililer Günü'nde firmalar, yüzükten kolyeye, kaleme kadar tek taş pırlantalı ürün çeşitleriyle erkekleri de unutmadı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

BALIKESİR - Sevgililer Günü öncesinde kadınlar için birçok çeşitte ''tek taş'' ürünler piyasaya sunulurken, firmalar, yüzükten kolyeye, kaleme kadar tek taş pırlantalı ürün çeşitleriyle erkekleri de unutmadı.
 
tas1.jpg
 
Alınan bilgiye göre, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla pırlanta ve altın firmaları satış anlamında oldukça yoğun günler yaşıyor. Genellikle kadınlara yönelik tek taş pırlantalı yüzük, kolye, küpe, bileklik gibi çeşitler sunan firmalar, yaptıkları indirimlerle daha fazla müşteriye ulaşmaya ve satış hacmini genişletmeye çalışıyor.
 
[PAGE]
 
Her ne kadar pırlantalı tek taş denilince kadınlar ilk akla gelse de firmalar, bu özel gün için erkekleri de unutmadı. Erkekler için üretilen tek taş pırlantalı yüzük, kolye ve ucu, küpe, kravat iğnesi, kalem, cüzdan, saat, bileklik ile altın tespih ve yüzükler, 14 Şubat öncesinde ilgi görüyor.
 
tas2.jpg
 
[PAGE]
 
Firmaların satışa sunduğu takılar, taşın karatına, ürünün cinsine ve ağırlığına göre değişse de tek taş erkek yüzüklerinin fiyatları 3 bin 500 liraya kadar çıkabiliyor. Tek taş pırlantalı çelik bileklikler yaklaşık 300 lira, çelik kol düğmeleri 248, altın olanları ise bin 700 lira civarında alıcı buluyor.
 
tas3.jpg
 
Pırlanta taşlı çelik kravat iğneleri, 124 liradan satılırken, pırlantalı erkek saatler, bin 500 lira ile 4 bin lira arasında değişiyor. Pırlanta tek taşlı cüzdan, 310, çelik kolye ucu 123 lira iken küpeler, 250 ile 750 lira, siyah pırlantalı olanları ise 300 ile 500 lira arasında satılıyor.
 
[PAGE]
tas4.jpg
Pırlanta ve yakut taşlı yüzük 930 lira
14 Şubat Sevgililer Günü'nde hediye edilebilecek pırlantalı kalem 310 ile 715 lira arasında değişirken, pırlanta ve yakut taşlarla süslü ay yıldız motifinin işlendiği 14 ayar beyaz altından yapılmış erkek yüzük ise 930 liradan alıcı buluyor.
Pırlantalı aşk kolyesini 830 liradan satan firmalar, altın tespihi 3 bin, altın bilekliği 5 bin ve üzerinde ismi yazılı altın erkek yüzüğü ise bin lira civarında bir fiyata satıyor.