"Yerel seçimler, iktidara mesaj için büyük fırsat"

MHP'li Çobanoğlu, halkın iktidara gereken mesajı vermesini istediklerini söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAHRAMANMARAŞ - MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, "29 Mart yerel seçimleri, iktidara mesaj vermek için büyük bir fırsattır" dedi.

Türkiye'nin 29 Martta çok önemli bir seçime gideceğine işaret eden Çobanoğlu, şöyle konuştu:

"İşçi halinden şikayetçi, memur halinden şikayetçi, çiftçi halinden şikayetçi, esnaf halinden şikayetçi. İşte bu nedenlerden dolayı 29 Mart yerel seçimleri, iktidara mesaj vermek için büyük bir fırsattır. Milletimiz bu fırsatı değerlendirmelidir. Sandıktan 22 Temmuz seçimlerine benzer bir sonuç çıkarsa iktidar doğru bildiği yanlışları sürdürecek ve vatandaşı görmezden gelmeye devam edecektir. Parti olarak demokrasi dışı hiçbir zorlamayı kabul etmedik.Vatandaşlarımız, bize oy versin veya vermesin tercihlerine saygılıyız. Demokrasi dışında hiçbir zorlamayı kabul etmemiz mümkün değil."

Şu anda hiçbir kesimin yönetimden memnun olmadığını, Türkiye'nin büyük sıkıntı içerisine girdiğini ifade eden Çobanoğlu, "22 Temmuz seçimlerinden önce de durum böyleydi. Ancak vatandaş cumhurbaşkanlığı seçimleri, e-muhtıra gibi nedenlerden dolayı Ak Parti'ye oy verdi. Bu seçimlerde de aynı şeylerin yaşanmasını istemiyoruz ve halkımızın iktidara gereken mesajı vermesini istiyoruz. Bunu misyon edindik" dedi.