Rahatlık ve tarzı: Dockers Alpha Khaki

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Sevdiklerinize yeni yıl hediyesi olarak Dockers® Alpha Khaki armağan etmek nasıl olurdu? Erkekleri modern ve dinamik bir görüntüye kavuşturan Dockers® Alpha Khaki serisi pantolonlar, hem çok özel bir yılbaşı hediyesi niteliği taşıyor hem de yıl boyunca zevkle giyilebiliyor.
2013’ün yaklaştığı günlerde sevdiklerinize yeni yıl için nasıl bir hediye seçerdiniz? Onları hem mutlu edecek hem de yıl boyu kullanabilecekleri bir hediye nasıl olurdu? Dockers®’ın Alpha Khaki serisi pantolonları işte bu iki özelliği tek bir üründe birleştiren bir hediye. Türkiye’de erkek giyiminin öncü markası Dockers®, yılbaşında erkekler için hediye seçmenizi oldukça kolaylaştırıyor. Dockers® raflarını dolduran Alpha Khaki pantolonlar, erkeklere yılbaşında verilebilecek en güzel hediye. 
 
Dockers®’ın 2012 Sonbahar / Kış koleksiyonu için tasarladığı Alpha Khaki pantolonlar, oldukça modern kesimlere sahip. Kentli hatları dışa vuran Alpha Khaki’ler hem yeni yılda sevdiklerinize verilebilecek çok özel bir hediye hem de yıl boyunca erkeklerin zevkle giyecekleri bir kıyafet. 
 
2013, Alpha Khaki’yle rahat ve şık geçecek 
Dockers®’ın Alpha Khaki serisi, 2013 yılında da erkek pantolon modasını belirlemeye devam ediyor. Jean pantolonların tek gerçek alternatifi Dockers® Alpha Khaki’ler, bu yıl yenilenmiş kesimleri ve renkleriyle tüketiciyle buluşuyor. Keskin ve yeni sezona uygun renkler, daha zengin, daha sert ve aşındırılmış kumaş alternatifleri ile Dockers® Alpha Khakiler, yeni yılda da tarzına düşkün ve modern bir görünüme sahip olmak isteyen erkeklerin yanında.