Sabiha Gökçen, Citroen C4 kazandırıyor

15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında havalimanından uçan yolcular arasından bir talihli Citroen C4 kazanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yolcularına otomobil kazanma şansı sunuyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan 15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında uçan yolculardan bir talihli son model bir Citroen C4’ün sahibi olacak.

İSG, Sabiha Gökçen Havalimanı’nı tercih eden yolcular için bir otomobil çekilişi kampanyası düzenledi. Kampanyaya göre 15 Haziran 2010- 15 Ağustos 2010 tarihleri arasında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yolcular arasından bir talihli son model bir Citroen C4 kazanacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı tarafından organize otomobil çekilişi kampanyasına katılmak için 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor. Bir adet Citroen C4 otomobil çekilişi kampanyası, 15 Haziran 2010- 15 Ağustos 2010 tarihleri arasında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yolcular için geçerli olacak.

Kampanyaya katılmak isteyen yolcuların Sabiha Gökçen Havalimanı terminali giden yolcu katında bulunan iç ve dış hat hollerindeki kampanya standlarına müracaat ederek, biniş kartlarını ibraz etmeleri ve çekiliş kuponunu doldurmaları gerekiyor. Yolcular her bir çekiliş kuponu ile bir kez çekilişe katılma hakkına sahip oluyor.

Kampanyanın talihlisi 1 Eylül 2010 tarihinde noter huzurunda Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yapılacak bir çekilişle belirlenecek. Çekiliş sonuçları 3 Eylül 2010 tarihli Radikal Gazetesi’nde yayınlanacak.

Kampanya katılım koşulları ile ilgili ayrıntılı bilgiye; http://sabihagokcen.aero/sabiha_gokcenden_ucanlar_kazaniyor sitesinden ulaşılabilir.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir