Saldırgan taraftar serbest bırakıldı

Kasımpaşaspor-Beşiktaş maçının son dakikalarında sahaya atlayarak Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e saldıran Mustafa Özel, serbest bırakıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Mustafa Özel, son dakikalarda Fernandes'e saldırmasının ardından güvenlik güçlerince gözaltına alınmış ve Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürülmüştü. Polis Merkezi'nde ifade verdikten sonra İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Mustafa Özel, savcılık sorgusunun ardan serbest bırakıldı.

Özel, serbest bırakılmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özel, bilet bulamadığı için Kasımpaşa taraftarlarının bulunduğu bölüme girmek zorunda kaldığını ifade ederek, "Benim Beşiktaş'a ve Beşiktaşlı bir futbolcuya hayatımda en son yapacağım şeylerden biridir tekme atmak. Basının şişirmesi, tekme olayı kesinlikle ve kesinlikle doğru değil. Bilet bulamadığımdan dolayı Kasımpaşa taraftarlarının arasında maçı seyretmek zorunda kaldım. 3. dakikada Almeida'nın atmış olduğu golden sonraki sevincimden dolayı bunları yaptım. Kasımpaşalı taraftarların 80. dakikadan sonraki anları ve benim Beşiktaşlı olduğumu görmelerinden dolayı beni sahaya iteklediler. Ben de Fernandes'e edilen küfür ve hakaretlerden dolayı elini kaldırıp, ona sarılıp büyük bir topçu olduğunu, bu oyunlara kesinlikle gelmemesi için sahaya girdim. Herhangi bir kötü amacım yoktu. Beşiktaş camiasından, herkesten özür diliyorum" dedi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir