Sanayi Stratejisi için geri sayım

Ergün, Sanayi Strateji Belgesi'nin YPK'da imzalandığını, ocak ayının ilk haftasında belgeyi kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Bakanlık olarak hazırladıkları Sanayi Strateji Belgesi'nin Yüksek Planlama Kurulu'nda (YPK) imzalandığını belirterek, ocak ayının ilk haftasında belgeyi kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısının açılışında konuşma yapan Sanayi ve Ticaret Bakanı Ergün, strateji belgesi konusuna değinerek, "Hem yapısal sorunlarımıza çözüm üretecek, hem de mevcut iyi yönlerimizin ve fırsatlarımızın rekabet gücümüze daha iyi yansımasını sağlayacaktır" dedi.

Türkiye'nin yıllardır ihtiyaç duyduğu Sanayi Strateji Belgesi'nin Yüksek Planlama Kurulu'nda (YPK) imzalandığını ve 2011-2014 yıllarında uygulanacak 72 eylemi içeren belgeyi kısa bir süre içinde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Ergün, "ocak ayının ilk haftası sizlerle, iş dünyamızla, sivil toplum örgütlerimizle birlikte bu belgeyi kamuoyuna açıklayacağız" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir