Schuster imzayı attı

Alman hoca kendisini 2 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beşiktaş'ın anlaştığı teknik direktör Bernd Schuster, kendisini 2 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Basın Sözcüsü Mete Düren'in de hazır bulunduğu törende kendisini 2 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeye imzalayan Schuster, siyah-beyazlı takıma geldiği için çok sevinçli olduğunu söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alman teknik adam, "Öncelikle burada olduğumdan dolayı çok sevinçliyim. O kadar mutlu ve heyecanlıyım ki hemen bu akşam antrenmana çıkmak geliyor içimden. Ama şartlar nedeniyle birkaç gün beklemeliyiz" dedi.

Büyük takımlarda baskının çok olduğu ve başarının gelmemesi durumunda sorunlar çıktığının belirtilmesi üzerine Schuster, "Bu sorun sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada böyle. Büyük camialar her zaman kazanmak için oynarlar. Biz de bunun için oynayacağız. Beşiktaş daima kazanmak için oynayacaktır. Ben buraya kazanmak, başarılı olmak için geldim, kazanamazsam ne yaparım diye hiç düşünmedim" ifadelerini kullandı.

Demirören’le geçen hafta anlaştık

Schuster, bir soru üzerine, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile geçen hafta tanıştıklarını belirterek, "Tanıştığımız günden bu yana da sıkı bir diyalog içindeyiz. Oyuncular, performansları, gelecek sezondan beklentilerimiz konusunda geçen haftadan itibaren konuşuyoruz. Geçen hafta başında avukatım aracılığıyla bana ulaşıldı. Madrid'de Başkanla görüştük ve 1 hafta içinde buradayım. Beni heyecanlandıran bir teklif oldu ve burada bulunmaktan mutluyum" şeklinde konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir