Sefer iptalleri devam ediyor!

İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen uçak seferi sayısı da artıyor. Başta Türk Hava Yolları olmak üzere Pegasus, Onur Air ve Atlasgolbal havayolları bugün toplam 181 seferini iptal etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

THY Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından bugün ve yarın yapacağı 143 iç ve dış hat seferini iptal ederken Onur Air 6, Atlasglobal 10 ve Pegasus Havayolları da 22 seferini iptal etti.

THY'den yapılan açıklamada " Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda beklenen meteorolojik hadise ve yoğun kar yağışı nedeniyle tablodaki seferlerimiz iptal edilmiştir.Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz” denildi.

a6128b6fe0b20410def0caad652022b8.jpg

Bu arada Atatürk Havalimanı’nda olumsuz hava şartları nedeniyle Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından pistler devamlı olarak temizlendi ve iniş kalkışlara açık tutuldu. Uçakları iptal edilen yolcuların bir kısmı terminallerde beklerken isteyenler de otellere götürüldü.