Şehit Binbaşı son yolculuğuna uğurlandı

Ağrı'da çıkan çatışmada şehit olan Süleyman Can için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - Ağrı'da çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Binbaşı Süleyman Can, son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Binbaşı Can için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Can'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hasan Iğsız, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Ankara Valisi Kemal Önal, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gaziler ve çok sayıda askeri personel katıldı.

Cumhurbaşkanı Gül ve protokol, Kocatepe Camisi'ne geldikten sonra şehit Binbaşı Can'ın eşi Meltem ve oğlu Onur'a taziyelerini iletti.

Cenaze namazı dolayısıyla sıkı güvenlik önlemleri dikkati çekti ve Kocatepe Camisi'nin avlusuna, cenaze törenine katılanlar ve askeri personel dışındakiler alınmadı.

Şehit Binbaşı Can'ın cenazesi, Cebeci Askeri Şehitliği'ne defnedildi.