Servis sürücüleri yol kesti, minibüs yaktı

İlçelerden aldıkları "S" plakaları şehir merkezinde kullanamadıklarını iddia eden bir grup servisçi, Ankara-İzmir karayolunu, kent merkezindeki Mudanya kavşağında araçlarıyla trafiğe kapatarak bir minibüsü ateşe verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME




BURSA - İlçelerden aldıkları "S" plakaları şehir merkezinde kullanamadıklarını iddia eden bir grup servis sürücüsü, Ankara-İzmir karayolunu, kent merkezindeki Mudanya kavşağında araçlarıyla trafiğe kapatarak bir minibüsü ateşe verdi. İlçelerden satın aldıkları "S" plakaları şehir merkezinde kullanamadıklarını, bu nedenle sürekli ceza yediklerini öne süren bir grup servisçi, Ankara-İzmir karayolunu Mudanya kavşağı mevkisinde trafiğe kapattı.

Burada bir minibüsü ateşe veren servisçiler, slogan atıp, Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Polisin uyarılarına reğmen grup, yaklaşık 2 saat süreyle bölgeden ayrılmadı.  Minibüs, bu sırada tamamen yandı. Servis sürücüleri, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesinin ardından aracın içine girip fotoğraf çektirdikten sonra dağıldı.  Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir