Shell: Sektörün lideri konumuna yükseldik

Shell Türkiye Şirketleri Ülke Başkanı Erdem, Türk akaryakıt sektörünün lideri konumuna yükseldiklerini söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Shell Türkiye Şirketleri Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Shell'in bayiler ve iş ortaklarının katkılarıyla Türk akaryakıt sektörünün lideri konumuna yükseldiğini söyledi.

Shell'den yapılan açıklamada, İzmir'in Buca ilçesinde Çüngüşlü Petrol Akaryakıt İstasyonu'nun açılışı nedeniyle düzenlenen törene Shell Türkiye Şirketleri Ülke Başkanı Ahmet Erdem, İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis, Royal Dutch Shell Avrupa Perakende Başkan Yardımcısı İstvan Kapitany, Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir, Shell & Turcas Yatırımlar Müdürü Ahmet Ural'ın katıldığı belirtildi.

Shell Türkiye Şirketleri Ülke Başkanı Ahmet Erdem'in açılışta yaptığı konuşmada, şu ifadelere yer verdiği belirtildi:

"Shell kurulduğu günden itibaren bayileri ile iş ortaklarının destek ve katkılarıyla Türk akaryakıt sektörünün lideri konumuna yükseldi. Bu başarıda bazıları 3 kuşaktır bizimle çalışan fedakar bayilerimizin bağlılığı ve çalışkanlığının önemli payı var. Türkiye'de sektörün bir numarası olmamızda yeni bayilerimizin büyük katkısı var."

Shell & Turcas İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis ise Türkiye'de akaryakıt sektörünün büyüyüp gelişmesinde Shell'in yadsınamaz bir payı olduğunu belirterek, Shell markasının sektörde prestij ve başarıyı temsil ettiğini savundu. Ürün çeşitliliği artırmak, akaryakıt ağını genişletmek, yeni iş ortaklıkları kurmak suretiyle Türkiye'de büyümeye devam edeceklerini kaydeden Spanoudis, başarıda payı olan tüm iş ortaklarına teşekkür ettiklerini belirtti.

Açılışı yapılan istasyonun 1999 yılından bu yana Çüngüşlü Petrol olarak hizmet verdiği, marka değişimiyle birlikte günlük bin 100 araca hizmet verir hale geleceği ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir